Referenties

Referenties

"Edith verzorgt voor SheConsult de content van de twee-wekelijkse nieuwsbrieven en de website SheNews.nl. Dit doet ze met grote betrokkenheid, ze heeft idee√ęn hoe het beter kan en ze schrijft kort en bondig waar het over gaat.¬†Bij Edith is afspraak afspraak en dat werkt erg prettig.¬†Ze maakt zich snel een onderwerp eigen en is flexibel, zowel in tijd als in denken.
Ze vindt het leuk om zich nieuwe computer-programma's eigen te maken, en dat is voor ons als opdrachtgever ook erg prettig. Dat maakt dat ze snel aan de slag kan en ook al snel geheel zelfstandig de content kan verzorgen."

Vreneli Stadelmaier, directeur en oprichter SheConsult

"Edith heeft voor het maandblad van Zorgvisie, vaktitel voor beleid en management in de gezondheidszorg, verschillende artikelen geschreven. Opvallend was vooral hoe goed ze daarin wist te verwoorden waar het wringt tussen het beleid dat in bestuurskamers wordt uitgestippeld en de persoonlijke ervaring van degenen die het moeten uitvoeren. Of hoe kwetsbare mensen de zorg ervaren die door dat beleid wordt vormgegeven."

Berber Bast, chef eindredactie HR en Zorg, Reed Business Media

"Edith schrijft regelmatig blogs voor MyWorld, die goed gelezen worden. Ze heeft een verhalende, beeldende schrijfstijl waarmee ze de lezers bij de lurven pakt en haast voelbaar meeneemt naar Afrika, of waar dan ook. Ik heb samen met haar een opdracht voor Partos uitgevoerd, waarbij ze eindeloos achter ngo’s bleef aanbellen- en mailen, net zo lang totdat ze reageerden. Ze geeft niet op. Ook is Edith heel conscentieus. Ze komt afspraken na, binnen de tijd, en doet wat er is overeengekomen."

Mirjam Vossen, journalist en hoofdredacteur MyWorld